Koncert Raz Dwa Trzy w Filharmonii Sinfonia Baltica

W dniu 26 października br o godz 19:00 zespół „Raz, Dwa, Trzy” wystąpi w słupskiej Filharmonii Sinfonia Baltica.

Zespół istnieje od 22 lat, zaś od siedemnastu lat w niezmienionym składzie nagrywa i koncertuje w kraju i za granicą. Adam Nowak – lider grupy muzycznej czy też inaczej – kierownik polityczny grupy „Raz, Dwa, Trzy”, jest kompozytorem, autorem tekstów, wokalistą, gitarzystą.

Skład zespołu:

Adam Nowak – gitara, śpiew
Grzegorz Szwałek – pianino el, akordeon
Jacek Olejarz – perkusja
Jarek Treliński – gitara elektryczna, akustyczna
Mirek Kowalik – gitara basowa, kontrabas

Dyskografia:

Jestem Polakiem -1991
To ja -1992
Cztery – 1994
Sufit – 1995
Niecud – 1998
Muzyka z talerzyka – 2000
Złota kolekcja – 2001
Czy te oczy mogą kłamać – 2002
Trudno nie wierzyć w nic – 2003
Raz,Dwa,Trzy – Młynarski – 2007
Skądokąd – 2010
Raz, Dwa, Trzy – Dwadzieścia – 2010

One comment on “Koncert Raz Dwa Trzy w Filharmonii Sinfonia Baltica

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *